Constructie Vergauwe in Wevelgem - Iveco bedrijfswagen & Mercedes bedrijfswagen

verkoper opleggers

verkoper opleggers

 

Contacteer ons nu: 056 38 06 24

 

Over Constructie Vergauwe

Constructie Vergauwe werd opgericht in 1979 en is voornamelijk actief als vervaardiger en hersteller van transportmiddelen.  Aanvankelijk richtte de firma zich hoofdzakelijk op het produceren van aanhangwagens en opleggers op vrachtwagenchassis voor het eigen merk VF. Carosseriebouw. Daarnaast bouwden wij ook foorwagens en voerden wij herstellingen uit aan alle soorten opleggers en aanhangwagens. Wij leveren diensten aan grote en kleine transportbedrijven alsook aan bedrijven met eigen vervoer. 

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in Iveco en Mercedes bedrijfswagens. Doorheen de jaren groeide onze onderneming verder, en vandaag stellen wij een tiental ervaren en professionele arbeiders te werk.

 

In 1989 verhuisde de firma naar de bedrijfsgebouwen op het vliegveld van Wevelgem, en sinds 1993 zijn wij een erkende werkplaats voor autotransport Kässbohrer.  In 2002 verdubbelden wij de oppervlakte van onze werkplaats, en werd deze ook grondig gemoderniseerd. Zo instaleerden wij onder andere een volledige rem testmachine. 

 

CONSTRUCTIE VERGAUWE NV IS ISO GECERTIFICEERD. 

 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij staan u graag te woord. 

Constructie Vergauwe-Minitrailer voor uw aanhangwagens en opleggers en meer.

TREFWOORDEN : Constructie Vergauwe - Vliegveld 19 - 8560 Wevelgem

REGIO : België : West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Brussel - Limburg - Luik - Luxemburg - Henegouwen - Vlaams-Brabant - Waals-Brabant

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review